?> happypets.bayer.be - Archief

Vraag van de maand april

Trixie, onze dobberman pincher, is dol op spelen. Ik heb echter een vraagje: mijn man speelt dikwijls trekspelletjes met hem, maar dan begint Trixie te grommen. Is dat geen probleem?

Vind het antwoord hier +

Vraag van de maand maart

Ik ga volgende week mijn Australische herderpup ophalen. Wat doe ik met hem de eerste nacht? Hij is al een bench gewoon van bij de fokker.

Vind het antwoord hier +

Vraag van de maand februari

Ik heb een vraagje omtrent zindelijkheid. Onze witte herderpup is bijna 11 weken oud. Het begint al wat te beteren, maar doet toch nog dikwijls in huis. We gebruiken puppyplaids, deze liggen op zeer veel plaatsen. Toch doet ze het lukraak, ook op de tapijten en de dweil en dikwijls net naast een plaid. Wat gaat er fout?

Vind het antwoord hier +

Vraag van de maand januari

Onze boxerpup heeft af en toe diarree. Moet ik me daar zorgen over maken of is dat normaal bij pups?

Vind het antwoord hier +

Vraag van de maand november

We willen niet dat onze pup in de zetel ligt, hoe leren we haar dat af?

Vind het antwoord hier +

Vraag van de maand oktober

Mogen we onze Balou, een basenjipup, onmiddellijk botjes geven om op te knabbelen? Hij is nog maar 9 weken oud.

Vind het antwoord hier +

Vraag van de maand september

Sinds 2 weken hebben wij een beaglepupje. Milo is een leuke huisgenoot en kan het super vinden met onze kinderen. Alles wat hij vindt moet er echter aan geloven. Hij knabbelt aan onze schoenen, zetels, stoelen, speelgoed van de kinderen... Hoe kunnen we dit oplossen?

Vind het antwoord hier +

Vraag van de maand augustus

Jackie, onze superschattige poedelpup is echt onze droompup. Hij kan al zitten, liggen, pootje geven... Na enkele dagen was hij al zindelijk. Kortom, alles loopt goed. Maar... hij kan niet alleen blijven. Van zodra hij ons niet ziet, blaft hij onophoudelijk. We hebben al van alles geprobeerd. Kunnen jullie ons helpen?

Vind het antwoord hier +

Vraag van de maand juni/juli

Mijn labradorpup van 12 weken heeft bakken energie. Ook al maken we dagelijks 5 tot 6 keer een lange wandeling en speel ik met hem in de tuin, hij blijft zeer wild. Hebben jullie tips?

Vind het antwoord hier +

Vraag van de maand mei

Milo, onze Newfoundland pup van 12 weken is nog steeds niet zindelijk.Hij doet zijn plasjes binnenshuis op de tapijten of gewoon op de vloer. We hebben al geprobeerd om hem te berispen, maar niets helpt: hij blijft binnen plassen. Wat moet we doen?

Vind het antwoord hier +